Behöver ni hjälp med Familjeterapi i Stockholm?

Som terapeut och psykolog i Stockholm har jag specialiserat mig på relationer – våra relationer till varandra och relationen till oss själva.

Varmt välkommen att kontakta mig via telefon så bokar vi in en tid.

Första bokade mötet är till ett reducerat pris.

070 555 71 00

 

Familjeterapi Stockholm

 

Många gånger har vi har en vilja att utvecklas – vi förstår att det finns en större potential – men kan inte hitta de rätta verktygen för att förändra en relation. Nästan alltid handlar det om att hitta djupare in i vem man själv är och vad man vill och att utveckla sin förmåga att kommunicera med andra.

Parterapi

I parrelationer kan det röra sig om att lära sig kommunicera, förstå varandra. Att på djupet syna och förstå varför vi är tillsammans. Har ni en hållbar grund att utveckla relationen från? Att förtydliga hur era respektive förväntningar ser ut, och att finna de gemensamma målen för förhållandet. Att dessutom lära sig tekniker för att skapa en kreativ vardag tillsammans, ja, det är alla frågor som jag jobbar med par kring i parterapi. Att satsa på familjerådgivning och parterapi är en väl värd investering.

Kristerapi

Kristerapi, när relationen verkligen är i gungning, då det är oklart både varför det blivit som det blivit och hur fortsättningen kommer att bli. Man behöver förstå vad som gått snett, utvecklas eller avsluta för att kunna gå vidare med en djupare förståelse och självkännedom. Men inte utan att förstå, vari problemen består. Tyvärr, många, många par separerar utan att ha en tillförlitlig förståelse för, hur problemen ser ut och låter sig istället nöjas med sin egen många gånger ganska ”hemmagjorda ” förklaringsmodell till situationen. Så många skilsmässor blir fel åtgärd till i djupet okända problem, även om parterna inte känner så.

Kontakta mig för mer information om min rådgivning, parterapi & familjeterapi i Stockholm.